Deze website maakt gebruik van cookies om de functionaliteit en het gebruiksgemak te vergroten. Als u onze website gebruikt, gaan wij er vanuit dat u hiermee akkoord gaat. Sluit

Scouting Alphen aan den Rijn

uitdagend leukPostbus 2141
2400CC Alphen aan den Rijn

Telefoon:

06-13138400

E-mail:

Website:

http://www.scoutingalphen.nl

KvK:

55108849


Openingstijden:
In de regel vrijdagavond en zaterdag op verschillende locaties in Alphen aan den Rijn.

Specialiteiten:
Het bieden van activiteiten aan de jeugd tussen de 5 en 24 jaar met als uitgangspunt het Scoutingspel, waar plezier bovenaan staat, maar waar ook geleerd wordt.

Bedrijfsomschrijving:
Binnen Scouting Alphen aan den Rijn werken drie scoutinggroepen uit Alphen aan den Rijn samen. Dit zijn 'de Hollandsche Nachtegalen' (watertak, Welpen, Zeeverkenners en Loodsen), 'de Bonte Kraaien' (landtak, Bevers, Welpen, Scouts en Explorers) en 'de Stokstaartjes' (alleen Welpen).

Ook beschikt Scouting Alphen aan den Rijn over Plus Scouts. Als Plus Scout ben je een scout met meerwaarde. Door Plus Scout te worden, heb je een blijvende band met Scouting Alphen aan den Rijn en Scouting Nederland. Je bent dan buitengewoon lid van de Vereniging Scouting Nederland.

Wil je ook lid worden van Scouting Alphen aan den Rijn? Bezoek de website voor meer informatie!

Foto's


Bedrijfsfoto Scouting Alphen aan den Rijn

Social Media

Scouting Alphen aan den Rijn is actief op de volgende sociale netwerken:


Recensies

Nog geen recensies voor dit bedrijf gevonden. Schrijf hier over uw eigen ervaring!


Welkom bij uw TheCompanyTree bedrijfsprofiel


U kunt inloggen met uw gegevens op de wijzig-pagina om uw profiel uit te breiden met extra informatie en afbeeldingen. Breng uw profiel direct onder de aandacht door deze te delen op verschillende social media.