Deze website maakt gebruik van cookies om de functionaliteit en het gebruiksgemak te vergroten. Als u onze website gebruikt, gaan wij er vanuit dat u hiermee akkoord gaat. Sluit

Reparatiewinkel Boskoop

het adres waar service vanzelfsprekend isLinnaeusweg 96
2771HH Boskoop

Telefoon:

0172-404007

E-mail:

Website:

http://reparatiewinkelboskoop.webs.com

KvK:

28095675

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag van 14.00 tot 18.30 uur
Zaterdag van 9.00 tot 10.30 uur

Specialiteiten:
Reparatie, verkoop en verhuur van televisie-, video-, en audioapparatuur

Bedrijfsomschrijving:
Reparatiewinkel Boskoop repareert al uw apparaten. Van klein huishoudelijk tot televisie-, video-, en audioapparatuur. Door gebruik te maken van de juiste kennis en ervaring kunt u in het volste vertrouwen uw defecte apparatuur achterlaten, die dan spoedig wordt hersteld.

Social Media

Reparatiewinkel Boskoop heeft niet opgegeven actief te zijn op LinkedIn, Youtube, Facebook, Twitter, Google+ of Pinterest.

Recensies


Meneer is er zelden op de aangegeven openingstijden. Heel irritant. Vorige week zaterdag ook. Weet ik hoe lang gewacht. Komt gewoon niet. Je mag meneer bellen. Dan is ie er met 20 minuten. Alsof je daar op zit te wachten. Ik neem nooit mijn gsm mee als ik boodschappen ga doen. Zelfs als ie op vakantie is, hangt er nog geen briefje op de deur. Zeer ergerlijk. En spullen afgeven bij de kringloop of de snackbar (de buren) vind ik ook al niks. Wie draait er voor op als de spullen wegraken.
door: Nicole op 10/9/15


Uw mening delen? Schrijf hier over uw eigen ervaring!

Welkom bij uw TheCompanyTree bedrijfsprofiel


U kunt inloggen met uw gegevens op de wijzig-pagina om uw profiel uit te breiden met extra informatie en afbeeldingen. Breng uw profiel direct onder de aandacht door deze te delen op verschillende social media.