Deze website maakt gebruik van cookies om de functionaliteit en het gebruiksgemak te vergroten. Als u onze website gebruikt, gaan wij er vanuit dat u hiermee akkoord gaat. Sluit

Grant Thornton

An instinct for growthFrankrijklaan 8
2391PX Hazerswoude-Dorp

Telefoon:

0172-235730

Fax:

0172-235740

E-mail:

Website:

http://www.gt.nl/boskoop

KvK:

28105565


Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 18.00 uur

Specialiteiten:
Grant Thornton biedt een breed pakket aan financiŽle, fiscale en specialistische diensten. Behalve gekwalificeerde accountants heeft Grant Thornton professionals in huis op fiscaal en juridisch gebied en specialisten in onder meer bedrijfsopvolging, IT audit, subsidies, pensioenen, financiŽle planning, salaris- en personeelsadministratie en andere gespecialiseerde adviesdiensten.

Bedrijfsomschrijving:
Grant Thornton is de bereikbare sparringpartner om de hoek maar tegelijkertijd de uitgesproken professional met een brede en internationale expertise. Ruimte scheppen voor groei staat daarbij centraal. Grant Thornton biedt zowel full-service diensten voor dgaís en het mkb als specialistische diensten voor de wat grotere nationale en internationale ondernemingen.

Grant Thornton is lid van Grant Thornton International Ltd., ťťn van de grootste en snelst groeiende accountants- en adviesorganisaties wereldwijd.

Foto's


Bedrijfsfoto Grant Thornton

Social Media

Grant Thornton is actief op de volgende sociale netwerken:


Recensies

Nog geen recensies voor dit bedrijf gevonden. Schrijf hier over uw eigen ervaring!


Welkom bij uw TheCompanyTree bedrijfsprofiel


U kunt inloggen met uw gegevens op de wijzig-pagina om uw profiel uit te breiden met extra informatie en afbeeldingen. Breng uw profiel direct onder de aandacht door deze te delen op verschillende social media.